Foredrag & kurser

Ved Per Nygaard

Jeg elsker at undervise og holde foredrag. Det er vigtigt for mig, at mine foredrag er fyldt med humor og sjov. Også selvom emnerne er dybe og alvorlige. Jeg er god til at gøre emnerne relevante for tilhørerne, uanset om det er unge eller gamle. Jeg inddrager altid eksempler fra egen erfaring, og jeg blander tegninger, ord og praktiske øvelser ind i mine foredrag. Jeg forsøger at give tilskuerne noget med, som de kan integrere i deres arbejds- og privat liv.

Der er tre ord der går igen i mine foredrag, nemlig forståelse, forandring og fremgang. Forståelsen for ens nuværende situation, og hvorfor det ikke virker. Forandring af vaner og mønstrer som forhindrer dig i at nå dine mål. For til sidst at opnå fremgang, så dine mål og ønsker bliver en realitet. Jeg taler om kropssprog, kommunikationen med dig selv, fastlåste mønstre og viljen til at ville forandringer. Og ikke mindst hvad vi hver især kan gøre for at forbedre vores egne præstationer og løfte barren lidt højere op. Foredragene inspirerer en til at se sine egne ”fejl” og ”mangler” og finde muligheder og lysten til fremgang.

Jeg har skrevet bogen, Gu vil jeg ej! Din guide til sundhed, frihed og lykke. Det er en selvudviklingsbog, som kan hjælpe dig til at fjerne tankemylder, stress og dårlige vaner og mønstre, som står i vejen for, at du kan få det liv, du ønsker. Bogen fås både på dansk og engelsk og som E-bog.
Køb bogen her

Emner

  • Selvudvikling
  • Sundhed
  • Ansvar for eget liv
  • Vaner og mønstre
  • Tanker og følelser
  • Opdragelse
  • Drømme og ønsker
  • Kropssprog
  • Meditation

Jeg skræddersyr altid mine foredrag eller kurser til jeres organisation, ud fra jeres udfordringer. Et foredrag varer ca. 2 timer og koster 6.000,00 kr. + moms og kørsel.

Referencer fra foredrag og kurser

Martin Schade, Direktør for Harboe Bryggeri A/S:
”Undervisning af Per Nygaard har givet os en større indsigt i os selv. Det betyder at vi i vores hverdag markant har øget vores evner til at være fokuseret om løsningen af vores opgaver. Vi har fået nogle fysiske og mentale værktøjer der hjælper os til at handle med positiv stress i en hektisk hverdag. Uddannelsen har sidst men ikke mindst været en katalysator for en personlig udvikling, der kan medføre en ændring i den personlige adfærd og der igennem skabe forudsætninger for en større harmoni mellem arbejdet og privatlivet..”

Mogens Lindstrøm, Ringen, Slagelse:
“Foredraget med Per var vildt meget givende og samtidig sjovt, da det er positive energier, som drøner rundt i lokalet..”